"Die Zichzelf gegeven heeft voor onze zonden, opdat Hij ons zou ontrukken aan de tegenwoordige slechte wereld, overeenkomstig de wil van onze God en Vader." (Galaten 1:4)

Scipio app

Vanaf 1 januari 2023 gaan we als gemeente gebruikmaken van de SCIPIO app. U heeft hier waarschijnlijk een brief over ontvangen.

Om als lid de app te kunnen gebruiken, dient u hem te downloaden, maar dat is alleen mogelijk als we uw e-mailadres hebben. We verzoek u om uw actuele e-mailadres en nog enkele andere gegevens door te geven via het formulier hieronder.

Als u zelf de app niet wilt gebruiken en ook niet wil dat uw gegevens zichtbaar zijn in de app, verzoeken we u dit aan ons te laten. Ook dit kunt u doen via het formulier.

U kunt de app downloaden via de Appstore of Playstore. Wanneer uw e-mailadres in het ledenbestand is opgenomen, kunt u inloggen.

Wordt onderstaand formulier niet goed getoond, bijvoorbeeld omdat u deze pagina op een mobiele telefoon bekijkt? U kunt het formulier ook openen in een apart tabblad door op de volgende link te klikken: <Klik hier>

© Hervormde Gemeente Lienden 2024
Ontwerp en technische realisatie door: Marten Biesheuvel