"Wij moeten God altijd voor u danken, broeders, zoals het behoort, omdat uw geloof buitengewoon sterk groeit en de liefde van ieder van u allen tot elkaar steeds toeneemt" (2 Thessalonicensen 1:3)

Alphacursus

Alphacursus 2020

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven of heb je persoonlijke vragen over het christelijk geloof? Zin in een nieuwe uitdaging? Ben je in gesprek met je familie/ vrienden/buren/collega/ studiegenoot over je geloof en wil je samen met diegene hierover verder praten? Ben je (nieuw) gemeentelid, kom je al jaren in de kerk en/of wil je met anderen een Bijbelopfriscursus volgen? Dan is Alpha echt wat voor jouw!
Je ontmoet er leuke nieuwe mensen uit onze kerkelijke gemeente en uit de omgeving van Lienden.
Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Het moment om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen.
Na de maaltijd luister je naar een kort inspirerend verhaal. Daarna is er alle ruimte om je vragen te stellen en gedachten te delen.
Tijdens elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal zoals bv: Hoe leidt God ons, Wat doet de Heilige Geest, Hoe kan ik het kwade weerstaan en Hoe vertel ik anderen over mijn geloof?
Neem contact met ons op of spreek ons aan als je meer wil weten over de Alpha en/ of de Alphacursus met ons wil volgen!

Start Alphacursus: maandagavond 20 januari 2020
Duur: 10 weken
Plaats: Verenigingsgebouw de Open Deur naast de Hervormde Kerk in Lienden
Tijd: 18.30 tot uiterlijk 21.30
Info: Ike Niesing
Mobiel: 0646468115
Email: alphacursus@hervormdlienden.nl

Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken? Geef je dan op via onderstaand formulier.

Ik geef toestemming