"De HEERE nu is het Die voor u uit gaat. Hij zal met u zijn. Hij zal u niet loslaten en u niet verlaten. Wees niet bevreesd en wees niet ontsteld." (Deuteronomium 31:8)

Alphacursus


   Cursus 2023

De Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is tijdens Alpha alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Op Alpha denk je samen na over tien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen en het is helemaal gratis.

Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn totaal tien Alpha-bijeenkomsten. Tijdens elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

 • Is er meer?
 • Wie is Jezus?
 • Bidden: waarom en hoe?
 • De Bijbel lezen: waarom en hoe?
 • Hoe zit het met de kerk?

———————————————————————————
Startdatum Alpha: maandagavond 16 januari 2023 (de eerste avond begint 19.30 zonder maaltijd, de andere avonden 18.30 met maaltijd)
Plaats: Verenigingsgebouw de Open Deur naast de Hervormde Kerk in Lienden (Papenstraat 1)
Tijd: 18.30 tot uiterlijk 21.30
Contactpersonen: Wim vd Bos en Henriëtte Verspuij
Email: alphacursus@hervormdlienden.nl

Zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom op Alpha. Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken? Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen contact met je op.


  Ik geef toestemming

  © Hervormde Gemeente Lienden 2023
  Ontwerp en technische realisatie door: Marten Biesheuvel