"Geliefden, laten wij elkaar liefhebben, want de liefde is uit God; en ieder die liefheeft, is uit God geboren en kent God." (1 Johannes 4:7)

Oorlog in Oekraïne.

Gepubliceerd op: 28 februari 2022

Zoals u allen weet is er binnen de Oekraïne een vreselijke oorlog gaande. Dit gaat gepaard met veel verdriet, gewonden, vluchtelingen en slachtoffers.Aanstaande zondag, 6 maart, zal de diaconiecollecte bestemd zijn voor hulp aan de Oekraïense slachtoffers. 
Daar naast is er ook reeds een initiatief genomen door Anja de Leeuw, tel. 0619013781, om binnen onze gemeente medische hulpgoederen in te zamelen ten behoeve van de slachtoffers in Oekraïne. Hoe ze dat doet kunt u in onderstaand artikel lezen. De diaconie beveelt de collecte en de actie van Anja van harte bij u aan.


Lieve allemaal, wie wil mij helpen inzamelen van deze goederen? Ziekenhuizen, dokterspraktijken, verpleeginstellingen….. particulieren waar ligt nog iets wat mee mag.. We willen proberen voor woensdag al zoveel mogelijk goederen in Tholen te krijgen. Eind deze week vertrekt de eerste vrachtwagen al namelijk rechtstreeks naar de plaats van bestemming 🧡 Wij sparen daarna gewoon door zolang nodig! Met name een dringend verzoek om verbandmiddelen en pijnstilling. En sokken !!!!! Financieel helpen mag ook, dan kopen wij de middelen in. Neem gerust contact op 🧡 Groet Anja de Leeuw ( tel 0619013781)

Terug naar het nieuwsoverzicht

© Hervormde Gemeente Lienden 2022
Ontwerp en technische realisatie door: Marten Biesheuvel