"Wij moeten God altijd voor u danken, broeders, zoals het behoort, omdat uw geloof buitengewoon sterk groeit en de liefde van ieder van u allen tot elkaar steeds toeneemt" (2 Thessalonicensen 1:3)

Rommelmarkt

We hebben een vreemd jaar en zitten middenin een bijzondere tijd. Wij als commissie zaten met een aantal bij elkaar en stelden ons de vraag wat we nu precies missen. De opbrengst voor de kerk was 1.
Maar het samen zijn is 2.
Dat bracht ons op het volgende idee:
We willen pakketten verkopen die u bij ons kunt bestellen en deze kunt u aan iemand cadeau doen.
Misschien leuk om het bij iemand te brengen die u al langere tijd niet gezien heeft, of degene die veel alleen is of gewoon een leuk cadeau voor uzelf! Zo kunnen we laten merken dat we toch aan elkaar denken in deze tijd en de winst is voor de kerk! U mag zoveel pakketten bestellen als u wilt TOT EN MET 10 DECEMBER

Hartelijke groet,

De Commissie
Contactpersoon:
Bertwin van Hattem

Stuur een e-mail aan de rommelmarktcommissie

Volg ons ook op

Instagram!