"Doe mij recht, HEERE, want ik ga mijn weg in mijn oprechtheid. Op de HEERE vertrouw ik, ik zal niet wankelen." (Psalm 26:1)

Rommelmarkt

Iedere 3e zaterdag van de maand september is er een gezellige rommelmarkt rondom de kerk van de Hervormde Gemeente van Lienden. U bent dit jaar van harte welkom op zaterdag 21 september van 10.00-16.00 uur.
De opbrengst van deze markt is geheel bestemd voor het onderhoud van onze mooie dorpskerk.

Heeft u nog bruikbare spullen? Iedere eerste zaterdag van de maand halen wij ze graag bij u op. Hiervoor kunt u contact opnemen met Jan Kerkstra, tel.: 0344-604532

Om op de hoogte te blijven van alle informatie kunt u ons volgen via onze Facebook pagina.
Heeft u interesse om in de voorbereidingen en/of op de dag zelf een helpende hand te bieden dan kunt u contact met ons opnemen.

Contactpersoon:
Sanne Tack (voorzitter rommelmarkt)
E-mail: rommelmarkt@hervormdlienden.nl

Rommelmarkt Lienden