"Zeker, mijn ziel is stil voor God; van Hem is mijn heil." (Psalm 62:2)

Aanmelden kerkdiensten

Gepubliceerd op: 24 juli 2020

Aanmelden voor kerkdiensten

Nu het ernaar uitziet dat we lange tijd met een beperkt aantal gemeenteleden de erediensten kunnen bijwonen, hebben we ons nog een keer gebogen over de wijze van aanmelden voor de diensten.

Met ingang van zondag 2 augustus willen we voor het aanmelden van de kerkdiensten gebruik maken van de site www.kerktijd.nl. De eerste keer moet u zich hiervoor aanmelden en registreren. U kunt uw aanmelding later wijzigen dan wel verwijderen.

Waarom aanmeldingen via kerktijd.nl? Het is een tijdrovende klus om de kerkdiensten vol te plannen en iedereen evenveel kans te geven om een kerkdienst te bezoeken. Wanneer iemand een uitnodiging ontvangt en onverhoopt niet kan nodigt het systeem automatisch een ander gemeentelid uit.

Snelle stappen voor aanmelden met email

1. Voor registratie klikt u hier. (Selecteer diensten waarvoor u wilt worden uitgenodigd)
  2. Nadat account is aangemaakt ontvangt u email voor verificatie. U komt automatisch in uw account maar er is geen actie meer nodig.
  3. Via www.kerktijd.nl kunt u inloggen en uw keuze(s) aanpassen
  4. Uitnodigingen ontvangt u op later tijdstip via de email

Aanmelden met email

Voor registratie klikt u hier. U maakt een account aan met uw emailadres en wachtwoord. Onthoud dit wachtwoord goed, want daarmee logt u een volgende keer in. Bij aanmelding geeft u ook aan voor welke diensten u een uitnodiging wilt ontvangen. Nadat u een account hebt aangemaakt en uw eerste keuze(s) kenbaar hebt gemaakt, krijgt u een mail van kerktijd.nl om uw account te bevestigen. Let op: deze email kan in uw ongewenste mail terecht komen. De keuze(s) moeten een keer worden gemaakt als daar niets in wijzigt hoeft u niets meer te doen.

Wijzigen keuzes

Wanneer u uw keuzes wilt wijzigen moet u inloggen op uw account. Hiervoor kunt u de knop INLOGGEN gebruiken op www.kerktijd.nl.

Gaat u op vakantie dan vragen wij u om uw keuze(s) tijdelijk uit te zetten. U ontvangt dan geen uitnodigingen voor kerkdiensten meer. Denk er wel aan uw keuze(s) weer te activeren als u terug bent van vakantie.

Aanmelden zonder email

Heeft u geen beschikking over een emailadres dan kunt u zich aanmelden bij uw wijkouderling. De wijkouderling zorgt dat u wordt geregistreerd in het systeem. Als u welkom bent voor een dienst wordt u door de wijkouderling uitgenodigd.

Uitnodigingen

Pas nadat de beheerder de uitnodigingen heeft verstuurd, ontvangt u een mail van kerktijd.nl met de vraag of u komt of niet. Dit zal doorgaans op de maandagmorgen gebeuren. Als u op JA hebt geklikt kunt u het aantal nog wijzigen (verlagen). Alleen in dat geval moet u op de knop wijzigen klikken. Hebt u geen wijzigingen, dan kunt u het scherm sluiten. (na klikken op knop wijzigen wordt scherm niet automatisch afgesloten maar is actie wel doorgevoerd, uw ontvangt hiervan een bevestiging per email)

LET OP: Als u niets doet met de uitnodigingsmail komt de reservering na 48 uur te vervallen! U bent dan niet ingeschreven voor een kerkdienst en staat ook niet op de lijst van genodigden. En kunt u dus niet deelnemen aan de kerkdienst.

Eventuele vragen kunt u mailen naar aanmeldenkerkdienstlienden@gmail.com.